Crear una pàgina web per un lloguer vacacional

Secció amb les opinions dels clients

31  October  2018

Una secció amb les opinions dels clients, és una part essencial, d’una pàgina web de lloguer vacacional, així com un sistema per a sol·licitar la seva opinió als clients, l’endemà d’haver sortit o uns quants dies després.

Sovint els hostes deixen la seva opinió a la web de l’intermediari, on han reservat la seva estada al lloguer vacacional. Per aquest motiu, el gestor de continguts de la pàgina web, ha de tenir previst una manera d’introduir aquestes opinions on sigui fàcil, atribuir-ne la font original.

Pel que fa a les opinions recollides a la pàgina web, a RentalWebs s’ha optat per només deixar introduir-les, a les persones que tinguin una reserva dins el sistema. El procediment és el següent:

Des de la fitxa d’una reserva es pot enviar una sol·licitud d’opinió al client, o bé es pot programar un missatge automàtic per a totes les reserves, que s’envii l’endemà de la sortida. En ambdós casos, el client rep un correu electrònic, amb un botó per accedir a un formulari dins la web, on deixar la seva opinió. D’aquesta manera, el comentari queda vinculat a la fitxa de l’hoste i a la reserva, en un procés sense complicacions. Una vegada enviat el comentari, aquest es publicarà automàticament i el gestor de la web, rebrà un correu electrònic amb el seu contingut.

Des de l’administració de la pàgina web, qualsevol comentari podrà editar-se o eliminar-se. Davant un comentari negatiu, a la pàgina d’un intermediari, sovint es pot deixar una resposta per explicar la versió del propietari, pensant en els clients futurs. En el cas de la nostra pàgina web de lloguer vacacional, tindrem l’opció d’afegir-hi la nostra resposta o bé, eliminar-ho.


Crear una pàgina web per un lloguer vacacional
Per què necessitem la nostra pròpia web?
Gestor de continguts d’una pàgina web
Motor de reserves per un lloguer vacacional
Secció amb les opinions dels clients
Calendari d’ocupació per a un lloguer vacacional
Contingut essencial per una pàgina de lloguer vacacional
La capçalera ideal per a un lloguer vacacional
Formularis de contacte
Protecció contra els correus no desitjats