Marketing per una web de lloguer vacacional

Codi promocional per un lloguer turístic

July  2018

Les ofertes amb un codi promocional, són una bona manera per afavorir, que els clients repetidors reservin directament amb nosaltres, a través de la nostra pàgina web. Un codi promocional no és més que la evolució, a l’àmbit del comerç electrònic, dels cupons de descompte, una estratègia antiga de promoció comercial, que té com objectiu principal la fidelització del client.

Per portar endavant una oferta d’aquest tipus, el primer que es necessita és un bon motor de reserves, que contempli les ofertes amb codi promocional, com és el cas de RentalWebs. El funcionament és senzill, s’ha de definir un codi vinculat a un interval de dates, amb un percentatge de descompte, de manera que quan un client formalitzi una reserva, si introdueix el codi i reserva dins el seu període de vigència, se li aplicarà el percentatge de descompte a l’import total de la seva reserva.

Un lloguer vacacional que té una web pròpia amb motor de reserves, pot fer arribar a tots els seus clients un codi promocional, ja sigui mitjançant una targeta impresa el dia de la seva arribada, o amb un missatge després d’haver sortit. D’aquesta manera, si el client està satisfet i decideix repetir l’estada al nostre allotjament, gairebé segur que reservarà directament amb nosaltres. Si ens coneix i som mereixedors de la seva confiança, per repetir l’estada, no hi hauria d’haver cap motiu per reservar amb un intermediari, que a més oferirà un preu més car.

L’objectiu principal d’una oferta amb codi promocional, és fidelitzar el client del nostre lloguer turístic, incentivant les reserves directes. Però també, ens obri altres possibilitats com:

  • Segmentació; Es poden definir codis amb percentatges de descompte diferents, per segmentar les ofertes que oferim als nostres clients.

  • Publicitat; Una bona manera de fer un seguiment d’una campanya publicitària, pot ser oferir un codi promocional als anuncis. El qual ens servirà com indicador, per mesurar l’efectivitat de la campanya. Un exemple, seria incloure el codi a una campanya de mailing.

  • Millor preu garantit; Alguns intermediaris demanen que el preu en el seu canal, sigui igual o inferior al publicat a altres canals o fins i tot, a la web del nostre lloguer vacacional. En aquests casos, un codi promocional ens permet oferir un preu especial als nostres clients, sense interferir amb aquestes polítiques de millor preu garantit.


Marketing per una web de lloguer vacacional
Nom per la web d’un lloguer vacacional
Codi promocional per un lloguer turístic
Pàgines web alemanyes de lloguer vacacional
Reserves directes sense intermediaris
Establir els preus d’un lloguer vacacional
Preus pel mercat alemany de famílies
Alternatives a Airbnb per a propietaris
Fotografia professional i cases de vacances
Polítiques de cancel·lació per a lloguers vacacionals