RentalWebs

Channel manager de lloguer vacacional per a Booking.com

May  2019

Gràcies a la col·laboració amb Zodomus, hem implementat al channel manager de RentalWebs, la sincronització bidireccional amb Booking.com, un dels portals líders en la distribució hotelera, que en els darrers anys ha entrat amb força al mercat del lloguer vacacional. Per a treballar amb ells d’una manera eficient, és gairebé imprescindible utilitzar un gestor de canals, capaç d’actualitzar la disponibilitat en temps real, ja que només accepten la venda en línia.

Aquesta integració del channel manager amb Booking.com, contempla dues vessants:

Sincronització de les reserves

Quan es confirma una reserva dins el sistema de Booking.com, aquesta entrarà automàticament, gràcies al channel manager, dins l’administració de Rentalwebs. D’aquesta manera, no només ens estalviem la feina d’haver d’introduir la reserva, si no que en el mateix moment, es tancaran les vendes a la nostra pàgina web i a tots els altres canals connectats.

Pel que fa a les reserves de la nostra pàgina web o a les d’altres canals, introduïdes des de l’administració. En el mateix instant, que es guarden en el sistema de RentalWebs, tancaran automàticament les vendes a Booking.com.

Les modificacions i les cancel·lacions de reserves, també es sincronitzen automàticament en els dos sentits.

Sincronització de les tarifes

La sincronització de les tarifes es fa automàticament des de RentalWebs cap a Booking.com, cada vegada que es crea, es modifica o s’elimina un registre. D’aquesta manera igual que amb les reserves, el channel manager treballa tot sol, sense necessitat de cap intervenció per part de l’usuari.

Amb la publicació dels preus es pot aplicar un marge establert en forma de percentatge, que augmentarà o disminuirà el preu de venda publicant a Booking.com, a partir del preu de venda a la nostra pàgina web. Es sincronitzen tant els preus per nit, lligats a un interval de temps, com els suplements per persona que pugui tenir una propietat de lloguer vacacional.

Els altres elements de la tarifa que es sincronitzen amb Booking.com són; els dies d’estada mínima, els dies d'antelació mínima per a acceptar una reserva i els dies de la setmana, que es permeten entrades i sortides.

A més, el channel manager de RentalWebs, compta amb un sistema de controls i alertes per email, que ens mantindran informats de qualsevol anomalia, que s’hagui pogut produir amb la sincronització entre els sistemes de RentalWebs i Booking.com.


RentalWebs
Channel manager de lloguer vacacional per a Booking.com
Noves característiques de RentalWebs 1.1
Portal del propietari
Check-in de hostes amb Partee
Noves característiques de RentalWebs 1.2