Marketing per una web de lloguer vacacional

Pàgines web alemanyes de lloguer vacacional

16  November  2018

Alemanya juntament amb els altres països de parla alemanya, formen el mercat turístic més important d’Europa, això fa que sigui un mercat molt interessant per a promocionar-hi un lloguer vacacional. Alemanya no ha quedat al marge, de l’impacte que ha suposat l’aparició de Airbnb, ni tampoc de l’entrada de Booking.com, en el mercat del lloguer vacacional. Així hi tot, compte amb el seu propi ecosistema de pàgines web ben consolidades, on s’hauria d’anunciar l’oferta d’un lloguer vacacional, que es vulgui promocionar en el mercat alemany.

Abans d’inserir un anunci, en una pàgina web de lloguer vacacional alemanya, es necessari tenir els textos ben traduïts a l’alemany. Després, per a la relació amb els hostes, es podrà utilitzar l’anglès sense problemes, en la gran majoria de casos.

Amb les pàgines web, que es descriuen a continuació, es pot aconseguir una exposició molt importat, en el que és el mercat alemany del lloguer vacacional:

e-domizil

e-domizil ofereix una gran exposició a un lloguer vacacional, tant pel que fa a les agències de viatges alemanyes i les seves webs, amb grups com el de TUI, o a pàgines web de viatges com HolidayCheck. A més, la oferta també es publicarà a BestFewo.de, cofman.de, hometogo, casamundo, sonnenklar.tv, Jahn Reisen, tourist-online.de, holidu, Bellevue Ferienhaus, edom.pl entre d'altres.

Preu: una comissió del 19,5% damunt les reserves.

Pàgina web: https://www.e-domizil.de

Atraveo

Atraveo és un dels portals de lloguer vacacional més veterans d’Alemanya, fundat al 1997, ara pertany al grup TUI i s'ha integrat dins l'oferta de e-domizil amb les seves condicions.

Pàgina web: www.atraveo.de

FeWo-direkt

FeWo-direkt és la branca alemanya de Vrbo, abans anomenat HomeAway del grup Expedia d'ençà del 2005, tot i que l’empresa va ser fundada al 1997, arribant a ser el portal alemany de lloguer vacacional lider. Ara mateix ha perdut part de la seva importància relativa, però sense cap dubte segueix essent un referent i una marca molt coneguda, en el món del lloguer vacacional alemany.

En alguns destins, com pugui ser Mallorca, Fewo-direkt compte amb una gran oferta d’allotjaments i això fa, que pugui ser difícil aconseguir una certa rellevància, sobretot per un anunci nou.

Preu: Es pot pagar una quota anual, o bé una comissió per cada reserva, que es reparteix entre el client i el propietari.

Pàgina web: www.fewo-direkt.de

 

Altres pàgines web alemanyes, que cobren una quota anual per publicar l’anunci d’un lloguer vacacional, si ens aporten alguna reserva, sempre serà a un cost menor al d’altres webs, amb el model de comissions sobre les reserves, algunes d’aquestes pàgines són: https://www.traum-ferienwohnungen.de, https://www.ferienwohnungen.de i https://www.ferienhausmiete.de.


Marketing per una web de lloguer vacacional
Nom per la web d’un lloguer vacacional
Codi promocional per un lloguer turístic
Pàgines web alemanyes de lloguer vacacional
Reserves directes sense intermediaris
Establir els preus d’un lloguer vacacional
Preus pel mercat alemany de famílies
Alternatives a Airbnb per a propietaris
Fotografia professional i cases de vacances
Polítiques de cancel·lació per a lloguers vacacionals