Marketing per una web de lloguer vacacional

Fotografia professional i cases de vacances

18  October  2021

Encara avui en dia, hi ha propietaris d’habitatges vacacionals que dubten sobre contractar un fotògraf professional. El problema radica en que erròniament ho veuen més com una despesa que com una inversió. La veritat, és que cada vegada hi ha menys persones que pensen així.

Actualment els possibles clientes que estan cercant una casa, el primer que veuen d’una propietat són les fotos. Les fotografies son la primera targeta de presentació d’una empresa de lloguer vacacional. Si aquestes fotografies tenen una qualitat per davall de l'estàndard, és molt probable, que els visitants de la pàgina web creguin que la companyia també estigui per davall de l’estàndard. En canvi, si veuen professionalitat en les fotografies, associen directament aquesta professionalitat amb l’empresa.

Existeixen aspectes psicològics importants. Per un costat, el fotògraf professional fotografia les propietats de manera que l’espectador se senti com si estès en elles, s’ha de ser sincer, no enganyar. Transmetem una sensació, un missatge, en lloc de només pitjar el botó de la càmera i ara d’un telèfon mòbil. Per una altre costat, si el client veu l’esforç que fa l’empresa per mostrar d’una manera sincera la propietat, ho associa directament a la professionalitat.

Tot això, es tradueix de la següent manera. Les cases amb fotografia professional atreuen un 70% més l’atenció del client i es reserven un 30% més ràpid amb menys visites. A nivell comercial significa que si tu i la teva competència teniu una propietat semblant, la que tingui unes bones fotos, té més probabilitats de llogar-se abans. Dit d’una altra manera, la fotografia professional és una inversió en imatge i vendes.

Si hem aclarit alguns dubtes i està interessat en professionalitzar el servei de fotografia del seu negoci, és un bon moment per aturar-se a la nostra pàgina web www.calamorlanda.com i contactar amb nosaltres.
Llorenç gris

Marketing per una web de lloguer vacacional
Nom per la web d’un lloguer vacacional
Codi promocional per un lloguer turístic
Pàgines web alemanyes de lloguer vacacional
Reserves directes sense intermediaris
Establir els preus d’un lloguer vacacional
Preus pel mercat alemany de famílies
Alternatives a Airbnb per a propietaris
Fotografia professional i cases de vacances
Polítiques de cancel·lació per a lloguers vacacionals