RentalWebs

Noves característiques de RentalWebs 1.1

12  June  2020

Amb aquesta nova versió de RenalWebs, s’han millorat algunes característiques del sistema de gestió, així com de les pàgines web generades amb RentalWebs. A més d’incorporar noves funcionalitats, que ens han d’ajudar a gestionar millor i amb més eficàcia, la nostra botiga virtual de lloguer vacacional.

Aquestes són les noves característiques:

Estadístiques de les cerques

Cada cerca o consulta de disponibilitat que es realitza a la pàgina web, es guarda a la base de dades i això permet crear unes estadístiques, que ens ajudaran a entendre en cada moment, el que estan cercant, els visitants de la nostra botiga virtual de lloguer vacacional.

Aquestes són les dades analitzades, per un interval de dates:

 • Arribades, per a quines dates s’està cercant.

 • Propietats, les cerques de cada propietat en comparació a les genèriques.

 • Cerques, el nombre de cerques dia a dia.

 • Hores, el nombre de cerques realitzades a cada hora del dia.

 • Dies, el nombre de cerques realitzades cada dia de la setmana.

 • Usuaris únics i les mitjanes; dels dies d’antelació a l’arribada i el nombre de nits d’estada.

L’accés a les estadístiques de cerques, es troba al panell de control d’una propietat i per a les instal·lacions amb vàries, també es troba al panell de control de la secció; Gestor propietat / Panell de control – Cerques.

Pàgina amb les ofertes

Quan des de la administració, es configura una oferta per a qualsevol de les propietats, el sistema genera automàticament una pàgina amb les ofertes de totes les propietats, accessible des de el menú principal a la capçalera, amb el punt de menú destacat; OFERTES. A més, sobre la imatge principal a la fitxa de cada propietat, es mostra un requadre amb les seves ofertes, mentre aquestes estiguin vigents.

Aquests són els tipus d’oferta, que generen els anuncis:

 • Descomptes percentuals

 • Descomptes per a reserves anticipades

 • Descomptes de darrera hora

 • Descomptes per a llargues estades

Aquestes ofertes es configuren des de Tarifes / Ofertes.

Formulari de contacte acompanyant el procés de reserva

Al llarg de tot el procés de reserva, s’ha afegit un nou enllaç a un formulari de contacte, per facilitar que el client contacti amb nosaltres, si té qualque dubte. Aquest formulari, recull les dades de la reserva que s’està consultant. A més, si el client no és dins la base de dades, es crearà una nova fitxa d’hoste amb aquestes dades:

 • Correu electrònic

 • Nom i cognoms

 • País

 • Telèfon

Si més endavant, el mateix client torna fer una consulta o una reserva amb el correu electrònic, el sistema el reconeixerà i no haurà de tornar introduir les seves dades personals.

Missatges des de una pre-reserva / Pressupostos

S’ha habilitat el sistema de missatges, perquè des de una pre-reserva abans de confirmar-se i convertir-se en una reserva pròpiament dita, la qual bloquegi la disponibilitat, es puguin enviar missatges al client a partir de les plantilles amb les dades de la reserva.

Aquesta nova funcionalitat, permet presentar un pressupost amb agilitat. Per una part, amb la pre-reserva, es calcula el preu en funció de les tarifes i el text del missatge, s’agafa de la plantilla.

Personalització de la capçalera d’una propietat

La capçalera a la fitxa d’una propietat, està composta per tres línies de text, que surten a sobre la imatge principal. Es tracta d’una part important en la descripció d’una casa, que ha de donar la informació més rellevant, sobre la nostra oferta de lloguer vacacional. Per aquest motiu, s’ha habilitat el sistema, perquè aquest text es pugui editar i personalitzar amb el missatge més adient, per a cada propietat.

En cas de no editar-se, la capçalera estarà composta per aquests tres elements de la fitxa d’una propietat:

 • Nom de la propietat

 • Destinació

 • Ciutat o localitat

S’accedeix a l’edició des de; Casa / Casa – Editar (Al costat de la capçalera).

Puntuacions de les agències

A la secció d’opinions es poden introduir les puntuacions d’una propietat, a les pàgines web de les agències o intermediaris, amb un enllaç a les opinions que generen la puntuació. L’enllaç no és obligatori i té l’etiqueta ‘nofollow’, per indicar als cercadors que és un enllaç extern, fora de la nostra pàgina web.

S’hi accedeix des de Casa / Opinions – Puntuacions i es mostren, a la pàgina d’opinions de la propietat, sempre que hi hagui al manco una opinió publicada.

Importació de calendaris

De la mateixa manera, que es poden exportar els calendaris de disponibilitat, a les pàgines web dels intermediaris, també es poden importar per a mantenir sempre actualitzada la disponibilitat.

Aquesta sincronització de calendaris per a la importació, es fa varies vegades al llarg del dia i sempre que s’inicia un procés de reserva, a la nostra web.

Seccions a la pàgina d’inici

No totes les pàgines web tenen configurada una pàgina d’inici, però si se’n crea una, aquesta pot incorporar tantes seccions com es vulgui, distribuïdes a diferents indrets de la pàgina, ocupant una o dues columnes.

Aquestes seccions, poden tenir els següents elements:

 • Títol

 • Descripció

 • Imatge

 • Enllaç a altres pàgines de la web

Colors a la capçalera i al peu de pàgina

Es pot definir qualsevol color pel fons de la capçalera amb el menú de navegació, així com pel peu de pàgina. A més, també s’hi pot seleccionar el color dels textos entre les opcions proposades.

Peu de pàgina

S’ha millorat el peu de pàgina, amb la possibilitat de posar-hi més enllaços, ja sigui als menús de la capçalera com a pàgines concretes de la web. A més, també s’hi poden incloure les dades de contacte.

Política de privacitat

Es pot crear una política de privacitat, al marge de l’avís legal, que s’inclourà al peu de pàgina, però també s’haurà d’acceptar abans d’enviar un dels formularis de contacte, una sol·licitud de reserva o bé, confirmar una reserva en línia.

La creació d’aquesta pàgina amb la política de privacitat, tot i ser recomanable, no és obligatòria.

Millora en la consulta de les reserves

S’ha millorat la consulta de les reserves d’una propietat. Quan s’hi accedeix, des de Reserves / Reserves, es mostren les pendents d’arribar. Però també es pot accedir fàcilment, a les que ja han sortit o a les cancel·lades. A més, també es poden consultar les reserves de qualsevol interval.

A la mateixa secció de reserves, s’ha afegit una consulta, per a fer el seguiment dels cobraments de cada reserva.

Millores a la secció per a gestors de propietats

S’ha habilitat el sistema, per a poder generar factures manuals als propietaris, amb qualsevol concepte i diferents tipus d’IVA.

A les accions massives, per aplicar canvis a totes les propietats del sistema, s’hi han incorporat les següents funcions:

 • Generar preus automàticament, copiant els d’un any anterior

 • Períodes de reserva amb sol·licituds

 • Estades mínimes

 • Dies de release

Per últim, s’han incorporat les persones al quadre de cerca de la pàgina d’inici.


RentalWebs
Channel manager de lloguer vacacional per a Booking.com
Noves característiques de RentalWebs 1.1
Portal del propietari
Check-in de hostes amb Partee
Noves característiques de RentalWebs 1.2