Crear una pàgina web per un lloguer vacacional

Per què necessitem la nostra pròpia web?

28  February  2018

Les reserves d’un lloguer vacacional es confirmen majoritàriament a través d’una pàgina web, d’aquí la importància de tenir-ne una de pròpia, que ha de ser la nostra carta presentació al món i el punt de trobada amb els hostes, on puguin reservar sense interferències d’altres ofertes de lloguer vacacional.

Arribar al client directament no és una tasca fàcil, quan aquest no coneix la nostra casa de lloguer vacacional. És aquí, on els intermediaris juguen el seu paper, amb grans infraestructures i pressuposts de promoció, contra els quals el propietari d’una casa o un petit apartament, ho té molt difícil competir-hi. Però la cosa canvia, si és el client qui cerca la nostra casa, bé perquè ja hi ha estat o l’hi han recomanada. En aquest cas, just que la casa tingui un nom únic que l’identifiqui, si tenim la nostra pròpia pàgina web, serà molt bo de fer que el client ens trobi, fent una cerca per Internet.

Just per aquest motiu, es justifica la inversió en una pàgina web pròpia, perquè ens permetrà crear un nom, una identitat, en definitiva una marca, que ens distingirà de la resta i ens ajudarà a rompre la dependència amb els intermediaris i aconseguir reserves directes.

Pensant en una estratègia de comercialització a llarg termini, una pàgina web és una necessitat inqüestionable, per a qualsevol propietari d’un lloguer vacacional, que cerqui reserves directes, a més de construir la seva pròpia marca.

En un mercat, com el dels lloguers vacacionals, on es reserva gairebé només per Internet, no es pot menystenir la informació que una web pròpia ens pot proporcionar; com la nacionalitat dels visitants, las dates de reserva, que en un moment donat s’estan consultant, ràtios de conversió, o fins hi tot, les dades de contacte dels clients, que molts intermediaris ens oculten. Tot plegat, ens ajudarà a conèixer i connectar millor amb els clients, a la vegada que tindrem un major control sobre el nostre negoci.


Crear una pàgina web per un lloguer vacacional
Per què necessitem la nostra pròpia web?
Gestor de continguts d’una pàgina web
Motor de reserves per un lloguer vacacional
Secció amb les opinions dels clients
Calendari d’ocupació per a un lloguer vacacional
Contingut essencial per una pàgina de lloguer vacacional
La capçalera ideal per a un lloguer vacacional
Formularis de contacte
Protecció contra els correus no desitjats