Crear una pàgina web per un lloguer vacacional

Formularis de contacte

December  2020

Els formularis de contacte, són una part essencial de qualsevol pàgina web. De fet, són un estàndard per a contactar amb els administradors d’una pàgina web i en el cas d’una pàgina de lloguer vacacional, serviran per a que els clients pugin contactar, amb els gestors del negoci de lloguer vacacional.

Per a una pàgina web de lloguer vacacional, contemplarem dos tipus de formularis de contacte:

  • Formularis genèrics, on el client s’identificarà amb el seu nom, l’adreça de correu electrònic i el missatge, que ens vol fer arribar.

  • Peticions de reserva, en aquest cas a més de les dades d’un formulari genèric, s’hi inclouran les dates d’una reserva i si pot ser, la seva valoració. Aquest tipus de formulari, ha d’acompanyar al procés de reserva, per a facilitar al client, que pugui contactar amb els gestors del lloguer vacacional, davant qualsevol dubte sobre la reserva o la seva futura estada a la propietat.

Si les dades de la persona que contacte amb nosaltres, es guarden a la base de dades o es preveu, que en un futur puguin ser utilitzades per a contactar al client, amb missatges promocionals, s’ha d’incloure una política de privacitat, que el client ha d’haver acceptat abans d’enviar el formulari de contacte.

Una vegada enviat el missatge, el sistema ha d’avisar al client de que s’ha pogut enviar correctament o bé, si hi hagués hagut alguna anomalia. No cal enviar una còpia del missatge al client, en tot cas ja la rebrà amb la resposta del gestor del negoci de lloguer vacacional.

Protecció contra els correus no desitjats o spam


Crear una pàgina web per un lloguer vacacional
Per què necessitem la nostra pròpia web?
Gestor de continguts d’una pàgina web
Motor de reserves per un lloguer vacacional
Secció amb les opinions dels clients
Calendari d’ocupació per a un lloguer vacacional
Contingut essencial per una pàgina de lloguer vacacional
La capçalera ideal per a un lloguer vacacional
Formularis de contacte
Protecció contra els correus no desitjats