RentalWebs


Channel manager de lloguer vacacional per a Booking.com

Gràcies a la col·laboració amb Zodomus, hem implementat al channel manager de RentalWebs, la sincronització bidireccional amb Booking.com, un dels portals líders en la distribució hotelera, que en els darrers anys ha entrat amb força al mercat del lloguer vacacional. Per a treballar amb ells d’una manera eficient, és gairebé imprescindible utilitzar un gestor de canals, capaç d’actualitzar la disponibilitat en temps real, ja que només accepten la venda en línia.

Noves característiques de RentalWebs 1.1

Amb aquesta nova versió de RenalWebs, s’han millorat algunes característiques del sistema de gestió, així com de les pàgines web generades amb RentalWebs. A més d’incorporar noves funcionalitats, que ens han d’ajudar a gestionar millor i amb més eficàcia, la nostra botiga virtual de lloguer vacacional.

Portal del propietari

Dins la secció de software de gestió per agències o gestors de lloguer vacacional, RentalWebs compta amb un nou portal per a propietaris, des d’on els propietaris podran accedir a les seves reserves i factures de comissió, dins la pàgina web de l’agència.

Check-in de hostes amb Partee

La integració de RentalWebs amb Partee, ens permet agilitzar el registre dels hostes d’un lloguer vacacional, automatitzant els partes d’entrada de viatgers, que s’han d’enviar al cos de policia corresponent. Es tracta d’un servei en el núvol, al igual que RentalWebs, accessible amb la majoria de dispositius mòbils.

Noves característiques de RentalWebs 1.2

Amb aquesta nova versió, RentalWebs es consolida com una bona opció per una botiga virtual de lloguer vacacional, per a petits propietaris amb un complet sistema de gestió, per a les reserves. Però on més aporten aquestes noves característiques, és a la secció per a gestors de propietats o agències de lloguer vacacional.