Marketing per una web de lloguer vacacional

Reserves directes sense intermediaris

September  2019

Les pàgines webs dels intermediaris de lloguer vacacional, gaudeixen d’una gran audiència i no només són una bona opció, per a donar visibilitat a la nostra oferta de lloguer turístic, si no que en la majoria de casos, són la principal font de reserves. Motius més que suficients, per a no prescindir-ne i fer-ne un bon ús, optimitzant al màxim els nostres anuncis. Per contra, tenen un elevat cost en forma de comissions i en bona mesura, suposen una pèrdua de control, sobretot pel que fa al contacte i a la fidelització del client.

Tot plegat, fa que sigui desitjable potenciar les reserves directes sense intermediaris, per a poder donar una atenció més personalitzada al client i fidelitzar-lo, amb el nostre negoci de lloguer vacacional. A més, del gran estalvi que suposa prescindir dels costos d’intermediació.

En una estratègia a llarg termini, per a millorar la rendibilitat i la sostenibilitat d’un negoci de lloguer vacacional, les reserves directes sense intermediaris són la clau. Per aconseguir-ho, destacam aquestes tres estratègies:

1.- Tenir una pàgina web pròpia

Una pàgina web pròpia, amb una botiga virtual de lloguer vacacional i un motor de reserves, que permeti reservar directament, és essencial per a poder oferir les nostres propietats de lloguer vacacional sense intermediaris.

Amb una pàgina web pròpia, el nostre negoci no només guanya credibilitat a Internet, si no que també facilita molt, que els nostres clients repetidors que ja ens coneixen, o bé, aquells que han rebut una recomanació del nostre servei, puguin reservar amb facilitat i d’una forma segura.

2.- Potenciar la nostra marca

Per a qualsevol estratègia de marketing, és important potenciar i donar valor a la marca del negoci. Fins i tot, si només llogam una propietat, és important que aquesta tengui un nom únic que la identifiqui. D’aquesta manera, quan algú cerqui el nostre allotjament, serà més bo de fer que trobi la nostra oferta directa.

Les pàgines web dels intermediaris, ens poden ajudar a l’hora de donar a conèixer la nostra marca, o aquest nom únic d’un lloguer vacacional. Per això, és important aprofitar la gran exposició que tenen, incloent el nom de la nostra marca, en els anuncis d’aquestes pàgines. Així, un client que descobreixi el nostre lloguer vacacional, a la pàgina d’un intermediari, si té la inquietud de cercar més informació, molt probablement trobarà la nostra pàgina web.

3.- Oferir el millor preu als clients directes

El preu i la seguretat que ofereix el nostre negoci de lloguer vacacional, a l’hora de reservar directament amb nosaltres, són dos elements bàsics. Per això, és important sempre oferir el millor preu a la nostra pàgina web i a tots els clients, que reservin directament amb nosaltres.

Una estratègia molt efectiva i discreta, és oferir un codi promocional amb un descompte, als clients repetidors o a aquells, que contactin amb nosaltres. Pot ser tan senzill, com donar una targeta amb el codi de descompte, a tots els clients que s’allotgin a les nostres propietats de lloguer vacacional, per aconseguir difondre a poc a poc la nostra pàgina web i els avantatges, que suposa reservar directament amb nosaltres, sense intermediaris.

Tot això i molt més, és el que li ofereix un software de lloguer vacacional com RentalWebs.


Marketing per una web de lloguer vacacional
Nom per la web d’un lloguer vacacional
Codi promocional per un lloguer turístic
Pàgines web alemanyes de lloguer vacacional
Reserves directes sense intermediaris
Establir els preus d’un lloguer vacacional
Preus pel mercat alemany de famílies
Alternatives a Airbnb per a propietaris
Fotografia professional i cases de vacances
Polítiques de cancel·lació per a lloguers vacacionals