Crear una pàgina web per un lloguer vacacional

Contingut essencial per una pàgina de lloguer vacacional

12  March  2020

El contingut que publiquem a la nostra pàgina web, és el que donarà forma a la presentació de la nostra oferta de lloguer vacacional, però no només pels clients o les persones que s’hi interessin, si no que també serà valorat pels cercadors, a l’hora de mostrar la nostra pàgina web en els seus resultats. Tot plegat, fa que el contingut sigui una part essencial, per a la pàgina web d’un lloguer vacacional.

Imatges

Les imatges són el nucli de la presentació i el que primer cridarà l’atenció dels visitants, per això no només és important que ocupin un espai central i destacat, dins el contingut de la pàgina, si no que també han de ser de qualitat i estar fetes amb criteris professionals, tenint cura d’una bona il·luminació, especialment per les imatges dels interiors i pels exteriors, aprofitar dies amb el cel clar i assolellat.

Descripcions de les propietats

El text descrivint una propietat, ha d’anar encapçalat per una breu introducció, on es destaquin les seves principals característiques i que sigui bo de llegir, amb un cop d’ull.

Seguidament, s’ha d’entrar en el detall de tots els aspectes de la propietat, ja sigui amb una descripció acurada de cada estança, així com amb tot el que faci referència a les condicions del lloguer, com puguin ser normes de la casa, polítiques de cancel·lació, horaris d’arribada i sortida o qualsevol cosa rellevant, per a l’estada a l’habitatge de lloguer vacacional.

El gestor de continguts de RentalWebs presenta les descripcions de les propietats en diferents seccions, la primera es mostra completa, a la fitxa d’una propietat i està pensada, per ser aquesta descripció breu del més destacat. Per a totes les altres, només es mostra el títol, el qual seleccionant-ho es desplega per mostrar tot el seu contingut.

Una pàgina sobre nosaltres i per a contactar

Un dels principals problemes d’una pàgina web, adreçada a un mercat internacional, és donar confiança als possibles clients i això no sempre és fàcil, quan es tracta d’un negoci petit o d’una pàgina amb una sola propietat. Per això, és molt important preparar una pàgina amb una presentació nostra o del nostre servei, a més d’una específica, per a contactar amb nosaltres.

Si no som una empresa de lloguers, podríem explicar que ens ha portat a llogar la propietat i un poc la història, de la nostra relació amb la casa. També es podria explicar amb grans trets, com ens organitzem per a tenir esment de l’estada dels nostres hostes. En qualsevol cas, aquesta presentació ens ajudarà a donar confiança.

Opinions

Les opinions i els comentaris d’altres clients sobre la nostra propietat, que s’haguin pogut publicar a les pàgines dels intermediaris o a les xarxes socials, sempre són una referència, per als nous clients que encara no ens coneixen. Per això és important, que el sistema de gestió, que acompanya una pàgina web de lloguer vacacional, pugui recollir les opinions dels clients, que van passant per a les nostres propietats i publicar-les.

En aquesta secció d’opinions, també es poden incloure, les que s’han publicat a altres pàgines web. En aquest cas, seria adient, posar-hi una referència a la pàgina on es va publicar originàriament.

Informació sobre l’àrea local

A més d’una descripció de l’allotjament, també és important incloure una descripció de l’entorn on està ubicat. Ja sigui sobre la població o el barri, si es tracta d’una gran ciutat, però també informació sobre les atraccions locals i com arribar-hi, des de la nostra casa, o esdeveniments que puguin ser d’interès pels visitants.

També es poden incloure consells sobre llocs on comprar productes locals, o activitats d’oci que es puguin fer a la zona. En definitiva, qualsevol cosa que pugui enriquir el contingut de la nostra pàgina de lloguer vacacional i contribueixi, a oferir una bona experiència d’usuari.


Crear una pàgina web per un lloguer vacacional
Per què necessitem la nostra pròpia web?
Gestor de continguts d’una pàgina web
Motor de reserves per un lloguer vacacional
Secció amb les opinions dels clients
Calendari d’ocupació per a un lloguer vacacional
Contingut essencial per una pàgina de lloguer vacacional
La capçalera ideal per a un lloguer vacacional
Formularis de contacte
Protecció contra els correus no desitjats