Crear una pàgina web per un lloguer vacacional

La capçalera ideal per a un lloguer vacacional

May  2020

Per a la descripció d’una casa de lloguer vacacional, a una pàgina web, la capçalera n’és una part important. Ha de ser un text breu i prou descriptiu, per a donar la informació més rellevant, sobre la nostra oferta de lloguer vacacional i que convidi a descobrir-la.

Aquesta capçalera ha d’incloure aquests elements:

Nom de la propietat i el seu tipus

D’entrada, el nom de la propietat, no és el que més pot interessar a un potencial client, però des de el punt de vista del propietari, el nom és la millor forma d’identificar la propietat d’una manera inequívoca. D’aquí, la seva importància.

El tipus de propietat sol acompanyar al nom, però si no en forma part, s’hauria d’incloure a la capçalera, ja que és una característica important i en ajudarà a atreure l’audiència correcta.

Un exemple podria ser; Casa Rural Can Papallona

Localització

El lloc on es troba la propietat és determinant, a l’hora de triar un allotjament, per això és important incloure-ho a la capçalera, ja sigui fent referència a la població, la destinació turística, la regió o el barri de la ciutat. En aquest apartat, també es pot destacar la proximitat d’alguna atracció important.

Un exemple podria ser; Fornalutx, a la Serra de Tramuntana de Mallorca

Trets diferencials

Els trets diferencials són aquelles característiques, que fan única la nostra oferta de lloguer vacacional, o que al manco són una característica important, per a l’estada a la propietat. Ja sigui per a les característiques físiques de l’allotjament, com pels tipus de servei o fins hi tot, característiques sobre la comercialització.

Un exemple podria ser; Piscina privada amb vistes a la mar


 

Per acabar, la importància de la capçalera no s’ha de subestimar, no només per l’efecte que pot tenir, a l’hora de despertar l’interès d’un potencial client, per a la nostra propietat de lloguer vacacional, si no també perquè la capçalera, és un element que ajudarà als cercadors a classificar la pàgina. Per això, és important que inclogui les paraules claus, que creim que s’utilitzaran per a cercar un allotjament com el nostre.


Crear una pàgina web per un lloguer vacacional
Per què necessitem la nostra pròpia web?
Gestor de continguts d’una pàgina web
Motor de reserves per un lloguer vacacional
Secció amb les opinions dels clients
Calendari d’ocupació per a un lloguer vacacional
Contingut essencial per una pàgina de lloguer vacacional
La capçalera ideal per a un lloguer vacacional
Formularis de contacte
Protecció contra els correus no desitjats