Crear una pàgina web per un lloguer vacacional

Calendari d’ocupació per a un lloguer vacacional

January  2019

En el disseny d’una pàgina web, per un lloguer vacacional, el calendari d’ocupació n’ha de ser un component essencial, perquè ens permet visualitzar ràpidament els períodes en els quals la propietat està ocupada o disponible. D’aquesta manera, podrem evitar rebre peticions de reserva, per a períodes ja ocupats.

El calendari d’ocupació, ha d’estar integrat amb el quadre de consulta d’una propietat, per evitar que es puguin consultar o enviar sol·licituds de reserva, per a períodes ja reservats. Així, evitarem rebre peticions que tanmateix no podem atendre, ni crear falses expectatives als nostres clients.

A més de dins el quadre de recerca, també pot ser interessant, afegir a la nostra pàgina web una consulta del calendari d’ocupació, on es pugui visualitzar la disponibilitat dels propers mesos, mostrant com a mínim una franja de dos o tres mesos. En aquest cas, s’ha de permetre navegar i consultar el calendari cap al futur, però mai cap al passat.

Pel que fa al format del calendari d’ocupació, la forma més clara i intuïtiva, és jugar amb els colors. Mostrant els dies ocupats en una tonalitat del vermell i els lliures, en una tonalitat del verd.

On el calendari d’ocupació també juga un paper central, és en l’administració del motor de reserves, ja que és el punt de partida de moltes consultes. No només ens ha de permetre consultar amb facilitat, la disponibilitat del nostre lloguer vacacional en qualsevol període, tant futur com passat, si no que també ha de ser interactiu i ens ha de servir, per accedir als detalls d’una reserva.

En definitiva, el calendari d’ocupació és un component necessari per una web de lloguer vacacional, que la distingirà d’altres tipus de pàgines web. I a la vegada, pels gestors de lloguers vacacionals, és una eina molt útil per a mantenir els lloguers del seu negoci ben organitzats.


Crear una pàgina web per un lloguer vacacional
Per què necessitem la nostra pròpia web?
Gestor de continguts d’una pàgina web
Motor de reserves per un lloguer vacacional
Secció amb les opinions dels clients
Calendari d’ocupació per a un lloguer vacacional
Contingut essencial per una pàgina de lloguer vacacional
La capçalera ideal per a un lloguer vacacional
Formularis de contacte
Protecció contra els correus no desitjats